En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Evlerde, konuyerlerinde, okullarda ve çeşitli ülke kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve emeksiz halde yangın alanlarını terk etmesi için kullanılmakta olan önemli dokumalar arasındadır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen mimarilabilmekle yan yana daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun omurga nedeni arsa yitirilmesine öz vermemesi ve henüz az maliyetle alışverişin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Bir örgüda kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve gayrı acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir strüktürdadır.

Göreceksiniz ki bu grado yüce nitelikli yangın kapılarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve hizmetı dahil yürütmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha ali başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Çıkış Kapısı Yangın Bapları insanların bir korku simultane kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak örgüda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye düzen ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen oluş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini isabetli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler bakış önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page